Valokuvia aiemmista kokeiluista yms

092177

Sipuleita täytyy kasvattaa joka vuosi. Valkosipulit ovat myös aika kiinnostavia kasvatettavia. Itse tein jälleen viime kesänä sen virheen, että en ottanut sipuleita ajoissa maasta. Odottelin, että kasvavat ja kasvavat. Tänä kesänä aion olla tarkkana ja noudattaa asiantuntijoiden ohjeita siitä, että ne kerätään, kun varretkaatuvat maahan tai kellastuvat – miten se nyt menikään. Tämän tarkistan ennen elokuuta.

Ostin 3 vuotta sitten Prisman poistohyllystä toukokuisia ”miniruusu” -purkkeja muutaman. Olivat aika surkean näköisiä ja hinta oli sen mukainen. Siis niitä aivan pieniä, joita myydään muutamalla eurolla (minä maksoin 20 cnt/purkki). Istutin ne maahan paahteiseen paikkaan. Ovat talvehtineet ainakin 2 kautta ja kukkivat tosi upeasti. Eivät ole enää mitään ”minejä” vaan ihan normaaleja, upeita ruusuja – onneksi kyllä kohtuullisen pieniä, noin puolen metrin korkuisia.

134

Tämän pienen kasvihuoneen hankin keväällä 2012. Normaalikokoinen olisi ollut lähes samanhintainen ja luonnollisesti paljon kätevämpi. Mutta palstalleni ei voi enää laitella lisää rakennelmia. Ja yllättävän paljon mahdollisuuksia tämä pieni viritelmä antaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s