Kiltti, kultainen lukijani/ystäväni tms: pionitien pirjon perusidea on kirjoitella kaikenlaista kivaa kesäelämään liittyvää.
Tänään, marraskuun 13. päivä kesäelämää on melko vähän. Silti on kaikenlaista kivaa, kokeilemisen tai kokemisen arvoista. Ja minä haluan kirjoitella myös talven pimeinä päivinä ja hetkinä. Tänäänkin, syntymäpäivänäni, jonka minä pieni ressukka vietän yksin kotona. Ja kotiinkin ehdin vasta seitsemän jälkeen, kun olin keikalla naapurikaupungissa. Koirakin on hoidossa, kun viikko tulee olemaan tosi kiireinen ja työpäivissä taas erityisen paljon haasteita.

Onneksi mieheni oli muistanut huomioida merkkipäivän etukäteen, kun on viikon toisella paikkakunnalla 😊. Myös omaksi onnekseen. Laitankin tähän kuvan lahjasta, jonka häneltä sain. dav
Minä olen maalta kotoisin, tykkään eläimistä ja lehmäaihe muistuttaa minua juuristani. Lisäksi lehmät ovat sympaattisia otuksia.
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINULLE JA PALJON ONNEA MINULLEMINULLEMINULLE

Ja vielä se varsinainen asiani => kirjoitan synkimmän talven toista blogiani, jonka nimi on tavattomantavallinen. Perustin sen tänään itselleni ja kasvavalle lukijakunnalleni lahjaksi. Tänään aion laittaa siihen ensimmäisen päivityksen.

Mainokset