Nämä on nyt otettava köynnökdistä pois, vaikka en ole vielä keksinyt kovin hyvää tapaa säilyttää. Kotiviinejä en harrasta ja vaikka kuinka syön näitä ihan ähkyyn saakka ja tyrkytän kaikille tutuille, tuntuu siltä, että sato ei tänä vuonna lopu ikinä. Ahistaa, jos nämä täydellisen hyvät luonnonantimet menevät hukkaan.
Sininen on Hazansky Sladki (tai sinnepäin kuitenkin). Sitä näyttää nyt olevan saatavilla Suomessakin. Suosittelen ehdottomasti. Itse jaivoin Zilgan pois ja vsihdoin tähän. Se oli hyvä päätös, koska haluan syödä näitä suoraan köynnöksestä otettuna.
Vihreä on joku-mikä-lie. Harmi, että en muista nimeä enkä siis voi suositella. Lähes kivetön ja taivaallisen makea. Samoin tuo sininen on kyllä etittäin hyvä, vahvemman makuinen. Mutta pienisiemeninen ja satoisa.

Ihme kasveja, nyt kun on ollut jistpriallisen kylmä kesä; nämä kasvavat ja kukoistavat ja sato on huima. Viime vuonna vihreän rupäleen sato paleltui kokonaisuudessaan raakana köynnökseen.

dav

Mainokset